Huopakaton korjaus ja paikkaus ammattitaidolla 

Huopakaton korjaus ja paikkaus on tärkeä toimenpide, joka kannattaa suorittaa huolella. Onnistunut bitumikermikaton huolto tai huopakaton paikkaus voi antaa katolle vuosia lisää käyttöikää. Parhaan tuloksen saamiseksi huopakaton korjaus kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Bitumikermin ja huopakaton korjaus on käsityötä, joka vaatii kokemusta ja erinomaista alan tuntemusta. 

Huopakaton korjaus kannattaa tehdä mahdollisimman pian ongelmien havaitsemisen jälkeen, koska pitkittynyt korjaustarve saattaa pahentaa tilannetta. Oikein tehty ja huollettu bitumikermikatto kestää kymmeniä vuosia. Katto kannattaa tarkistaa vähintään kaksi kertaa vuodessa, esimerkiksi keväisin ja syksyisin. 

J.Mehtälä on alansa ammattitaitoinen osaaja, kun tarvitset huopakaton korjausta Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Porvoossa tai muualla Uudenmaan alueella. Annamme työllemme takuun ja panostamme asiakastyytyväisyyteen. Huopakaton korjaus ja huopakaton paikkaus onnistuu meiltä samalla asenteella, kuin tekisimme sen omaan taloomme.

Tilaa huopakaton korjaus tai kysy lisää 

Soita: 040 574 5109

  

Milloin bitumikaton paikkaus on ajankohtaista? 

Huopakaton korjaus tulee yleensä ajankohtaiseksi viimeistään silloin, kun katto alkaa vuotaa. Ullakolle tai muualle rakenteisiin vuotava vesi ei ole ikinä mukava yllätys, joten huopakaton korjaus nopealla aikataululla on varmasti ensimmäisenä mielessä, kun ongelmia ilmenee. 

Hoidamme tilatut vuotokorjaukset viivyttelemättä, jotta asiakas saisi tarvitsemansa avun mahdollisimman nopeasti. Vähemmän kiireellisissä tapauksissa sovimme asiakkaan kanssa ajankohdan huopakaton korjaukselle tai huopakaton paikkaukselle. Katto kannattaa paikata reippaalla aikataululla, sillä vuotava vesi saattaa aiheuttaa vahinkoja katon eristeisiin ja rakenteisiin. Huopakaton korjaus on tarpeellinen toimenpide, joka ehkäisee laajempien vahinkojen syntymistä.

Teemme bitumikermikaton korjaukset omakotitaloihin ja kerrostaloihin. Pystymme toimimaan hyvin erilaisissa kohteissa, koska meiltä löytyy tarvittava ammattitaito ja välineet, joten huopakaton korjaus sekä huopakaton paikkaus onnistuvat laadukkaasti.

Palahuopakaton ja tavallisen huopakaton korjaus 

Huopakaton korjaus tapahtuu joko vaihtamalla vahingoittunut bitumikermi uuteen tai paikkaamalla vuotokohta oikeilla tarvittavilla materiaaleilla. Paikattavan kohdan haastavuus riippuu siitä, missä kohtaa katossa reikä sijaitsee ja reiän koosta. Palahuopakatto voidaan korjata esimerkiksi vaihtamalla vahingoittunut bitumikermin pala. Yleisempi rullana asennettu bitumikermi voidaan yleensä paikata. Huopakaton korjaus on taitolaji, jossa voidaan hyödyntää monia eri tekniikoita.

Korjattavan kohdan paikkaus aloitetaan yleensä siitä, että paikattava kohta puhdistetaan vedestä ja liasta. Tämän jälkeen kermi tarttuu paremmin, joten paikkauksesta tulee kestävä. Kun bitumikermi on kiinnitetty, huopakaton paikkaus on valmis. Bitumi kuivuu nopeasti, ja paikkauksesta tulee heti vedenpitävä. Huopakaton paikkaus on siis nopea toimenpide, jonka vaikutukset auttavat heti vuotavaan kattoon.

Huopakaton korjauksen vaiheet:

  • Kartoitetaan ongelman laajuus
  • Puhdistetaan paikattava kohta
  • Huopakaton korjaus bitumilla tai uudella kermillä
Huopakaton korjaus onnistuu laadukkaasti J.Mehtälältä vankan kokemuksen sekä asiakaslähtöisen palvelun ansiosta. Teemme huopakaton paikkauksen tai korjauksen asiakkaalle samaan tapaan kuin tekisimme sen omaan kattoomme. Arvostamme kestävää ja laadultaan erinomaista lopputulosta. Ole siis yhteydessä kattojen luotettavaan asiantuntijaan!

Ota yhteyttä huopakaton korjauksesta 

Miksi huopakatto kupruilee? 

Bitumikermikatto, eli kansan kielellä huopakatto, voi kupruilla, koska se on asennettu kostealla ilmalla. Kuumalla kesäkelillä huopa alkaa laajenemaan ja syntyy kupruja. Toinen kuprujen aiheuttaja voi olla huovan alle jäänyt vesi. 

Kupruista on mahdollista päästä eroon huopakaton korjauksella. Bitumikermi voidaan vaihtaa, jos se on alkanut repsottamaan tai kupruilemaan pahasti. Joskus bitumikatto voidaan korjata kiinnittämällä kermi uudestaan. Korjaustoimet ovat ammattilaiselle helppoja toteuttaa, joten huopakaton korjaus kannattaa tilata alan osaavalta tekijältä.

 

Tilaa huopakaton paikkaus Uudellamaalla 

Tilaa huopakaton korjaus luotettavalta toimijalta. J. Mehtälä auttaa sinua vaikeassakin tilanteessa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Huopakaton paikkaus ja korjaus onnistuu meiltä 20 vuoden kokemuksen sekä asiantuntevien työntekijöiden avulla. 

Teemme huopakaton korjauksen lisäksi kattoremontteja ja bitumikermikaton asennuksia. Meiltä onnistuu myös sokkelin vesieristys, joten voit olla meihin yhteydessä kaikessa bitumikermiin liittyvässä. Käytämme töissämme ainoastaan laadukkaita bitumikermejä, jotka saamme kumppaniltamme Nordic Waterproofing Oy:ltä.  

Asiakas tapaa työntekijät jo huopakaton korjauksen suunnitteluvaiheessa, joten olet koko ajan samojen ihmisten kanssa tekemisissä. Luotettavuus ja hyvä asenne kuuluvat perusperiaatteisiimme, minkä lisäksi teemme työmaalla aina parhaamme, oli kyseessä sitten huopakaton paikkaus tai mikä tahansa muu työtehtävä. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua huopakaton korjauksessa. 

Kysy lisää huopakaton paikkauksesta