Kattoremontti Helsinki, Vantaa ja Espoo – Remontti kokeneelta ammattilaiselta

Kattoremontti Helsinki, Vantaa, Espoo ja Uusimaa -akselilla laadukkaasti sekä asiakasläheisesti! Huopakattoremontti voi tulla ajankohtaiseksi, jos vanha bitumikermikatto on nähnyt parhaat päivänsä. Bitumikermikaton remonttiin kannattaa valita ammattitason tekijät, jotta lopputulos olisi laadukas. J. Mehtälä suorittaa korkealaatuisen kattoremontin Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Porvoossa, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Nurmijärvellä ja muualla Uudellamaalla. 

Käytämme huopakattoremontissa ainoastaan laadukkaita sekä ympäristöystävällisiä bitumikermejä, jotka saamme luotettavalta yhteistyökumppaniltamme. Panostamme laatuun, luotettavuuteen sekä sujuvaan viestintään asiakkaan kanssa. 

Teemme kattoremonttien lisäksi bitumikermikaton asennusta, korjaamista ja paikkausta. Meiltä onnistuvat myös sokkelinen vedeneristykset bitumikermillä. Ole siis yhteydessä meihin, kun tarvitset ammattitaitoista kattoremonttia. Teemme katon samalla asenteella, kuin tekisimme sen itsellemme.  Ole siis yhteydessä meihin, niin kattoremontti Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa onnistuu luotettavasti!

Milloin kattoremontti kannattaa tehdä?

Kattoremontti kannattaa tehdä, kun vanha katto alkaa näyttää ikääntymisen merkkejä. Jos bitumikermi ei pysy enää kiinni, se repsottaa monesta paikasta ja siinä on reikiä, katon remontointi saattaa olla paras ratkaisu. Huopakattoremontti on myös taloudellisesti kannattavaa tehdä ajoissa, sillä pitkittyneet ongelmat katon kanssa saattavat johtaa ajan saatossa suurempiin haittoihin.

Jos katto vuotaa vettä, ongelma kannattaa ratkaista nopeasti. Pidempään jatkunut vuoto voi johtaa homeen kasvamiseen ja katon rakenteiden lahoamiseen. Suuremmilta purkutöiltä välttyy, kun kattoremontti tai katon paikkaus tehdään ajoissa.

Joskus bitumikermikaton ongelmat pystytään korjaamaan, jos huopa repsottaa hieman tai mahdollinen reikä on pieni. J. Mehtälä auttaa sinua myös vaikeissa ongelmissa, sillä olemme bitumikermikaton paikkauksen ammattilaisia. Tarjoamme laadultaan ensiluokkaisen kattoremontin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla!

Kattoremontti Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa onnistuu J.Mehtälältä reippaalla ja ammattitaitoisella otteella.

Mitä huopakattoremontissa kannattaa ottaa huomioon? 

Kun teemme kattoremonttia Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa, huomioimme katon erikoistarpeet ja muut työhön vaikuttavat seikat yksityiskohtaisesti. Kattoremonttia tehdessä otamme huomioon, miten vanhan katon purkaminen on kannattavinta tehdä. Joskus kattorakennetta joutuu purkamaan enemmän ja toisinaan vähemmän. Ilmoitamme lahonneista rakenteista ja muista ongelmista aina erikseen asiakkaalle. 

Piipuille ja ilmanvaihtoventtiileille täytyy tehdä omat läpivientinsä huolellisesti, jotta huopakatto olisi pitävä myös niiden kohdalla. Myös katon koko vaikuttaa työhön ja sen kestoon.

Näin huopakattoremontti etenee:

 • Teemme tarkastuskäynnin
 • Annamme tarjouksen huopakattoremontista
 • Sovimme aloituspäivästä ja työn kestosta
 • Aloitamme työt sopimuksen mukaan
 • Luovutamme työn asiakkaalle

Huopakattoremontti on käsityötä, joka edellyttää tarkkuutta ja hyvää materiaalien tuntemusta. J. Mehtälän avualias ja luotettava henkilökunta auttaa, kun kattoremontti Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Riihimäellä, Hyvinkäällä ja Nurmijärvellä on ajankohtainen. Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan, missä kunnossa kattosi on! 

Kattoremontti on taitolaji, joss täytyy huomioida monta asiaa samaan aikaan.

Bitumikermikaton uusimisen hinta 

Bitumikermikaton uusimisen hinta riippuu siitä, miten iso työkohde on. Kattoremontin hintaan vaikuttaa myös se, miten paljon vanhaa kattoa joudutaan purkamaan. Vanhoissa katoissa saattaa olla lahoavia rakenteita, jotka kannattaa uusia. 

Kerromme asiakkaalle aina mahdollisista lisätöistä, jotta kattoremontin lopullisen hinnan kanssa ei tulisi yllätyksiä. Läpinäkyvyys ja selkeys on meille tärkeää, koska on myös meidän etumme pysyä jatkossakin luotettavana alan toimijana. Me huolehdimme, että yllätyksiä ei tule. 

Millä alueilla teemme kattoremontteja?

J.Mehtälä palvelee asiakkaitaan, kun he tarvitsevat kattoremontin Helsingissä, Vantaalla tai Espoossa. Toimimme kuitenkin laajasti koko Uudenmaan alueella, esimerkiksi Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Nurmijärvellä. Pystyt siis tilaamaan meiltä laadukkaan kattoremontin missä tahansa Uudellamaalla, koska toimialueemme on laaja.

Teemme kattoremontin:

 • Helsingissä
 • Vantaalla
 • Espoossa
 • Hyvinkäällä
 • Riihimäellä
 • Nurmijärvellä
 • Muualla Uudellammaalla
Ole siis yhteydessä meihin, kun tarvitset huopakattojen osaavaa ammattilaista Uudellamaalla! Olemme tehneet laadukkaan kattoremontin Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa moniin erilaisiin kohteisiin.

Tilaa kattoremontti Helsingissä, Vantaalla tai Espoossa 

Mehtälä toteuttaa kattoremontin Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa huolella sekä ammattitaidolla. Meillä on yli 20 vuoden kokemus bitumikermikattojen remontoinnista, asennuksesta ja huoltotöistä. Teemme myös sokkelin vedeneristyksiä bitumikermillä.

Bitumikermin käsittely sekä asennus vaatii aina ammattitaitoisen toimijan kädenjälkeä. Bitumikaton remontointi vaatii tietoa materiaaleista, myös vankka osaaminen on työn keskipisteessä. Oikein remontoitu bitumikatto kestää pitkään, siksi hyvä työjälki on meille kunnia-asia. Käytämme työssämme Nordic Waterproofing Oy:n kumibitumikermejä, jotka olemme todenneet kestäviksi ja laadukkaiksi. 

Teemme kattoremontin Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Hyvinkäällä, Nurmijärvellä, Riihimäellä ja muualla Uudenmaan maakunnassa. Kattoremontti onnistuu meiltä mutkattomasti, sillä tarjoamme asiakkaillemme kattavaa palvelua. Tapaat tekijät heti työn suunnitteluvaiheessa, joten tiimi pysyy samana koko projektin ajan. Meihin voi ottaa yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai lomakkeella.

Ota siis yhteyttä, niin annamme tarjouksen kattoremontista Helsingin, Vantaan ja Espoon alueilla!