Kattoremontti Helsinki, Vantaa ja Espoo – Remontti kokeneelta ammattilaiselta

Kattoremontti Helsinki, Vantaa, Espoo ja Uusimaa -akselilla laadukkaasti sekä asiakasläheisesti! Huopakattoremontti voi tulla ajankohtaiseksi, jos vanha bitumikermikatto on nähnyt parhaat päivänsä. Bitumikermikaton remonttiin kannattaa valita ammattitason tekijät, jotta lopputulos olisi laadukas. J. Mehtälä auttaa, kun etsinnässä on korkealaatuinen kattoremontti Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Porvoossa, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Nurmijärvellä ja muualla Uudellamaalla. 

Käytämme ainoastaan laadukkaita sekä ympäristöystävällisiä bitumikermejä, kun huopakattoremontti suoritetaan asiakkaalle. Saamme bitumikermit luotettavalta yhteistyökumppaniltamme. Panostamme laatuun, luotettavuuteen sekä sujuvaan viestintään asiakkaan kanssa. 

Teemme kattoremonttien lisäksi bitumikermikaton asennusta, korjaamista ja paikkausta. Meiltä onnistuvat myös sokkelinen vedeneristykset bitumikermillä. Ole siis yhteydessä meihin, kun tarvitset ammattitaitoista kattoremonttia. Teemme katon samalla asenteella, kuin tekisimme sen itsellemme. Ole siis yhteydessä meihin, niin kattoremontti Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa onnistuu luotettavasti!

Milloin huopakattoremontti kannattaa tehdä?

Huopakattoremontti kannattaa tehdä, kun vanha katto alkaa näyttää ikääntymisen merkkejä. Jos bitumikermi ei pysy enää kiinni, se repsottaa monesta paikasta ja siinä on reikiä, katon remontointi saattaa olla paras ratkaisu. Huopakattoremontti on myös taloudellisesti kannattavaa tehdä ajoissa, sillä pitkittyneet ongelmat katon kanssa saattavat johtaa ajan saatossa suurempiin haittoihin.

Jos katto vuotaa vettä, ongelma kannattaa ratkaista nopeasti. Pidempään jatkunut vuoto voi johtaa homeen kasvamiseen ja katon rakenteiden lahoamiseen. Suuremmilta purkutöiltä välttyy, kun kattoremontti tai katon paikkaus tehdään ajoissa. Kattoremontti Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella kannattaa tehdä ajoissa, jotta pahemmilta ongelmilta vältytään.

Joskus bitumikermikaton ongelmat pystytään korjaamaan, jos huopa repsottaa hieman tai mahdollinen reikä on pieni. J. Mehtälä auttaa sinua myös vaikeissa ongelmissa, sillä olemme bitumikermikaton paikkauksen ammattilaisia. Tarjontaamme kuuluu laadultaan ensiluokkainen kattoremontti Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla!

Kattoremontti Helsinki-, Vantaa- ja Espoo-alueilla onnistuu J.Mehtälältä reippaalla ja ammattitaitoisella otteella.

Mitä huopakattoremontissa kannattaa ottaa huomioon? 

Huopakattoremontissa kannattaa ottaa huomioon muun muassa katon koko, kunto sekä muoto. Kun työnalla on kattoremontti Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa, huomioimme katon erikoistarpeet ja muut työhön vaikuttavat seikat yksityiskohtaisesti. Kattoremonttia tehdessä otamme huomioon, miten vanhan katon purkaminen on kannattavinta tehdä. Joskus kattorakennetta joutuu purkamaan enemmän ja toisinaan vähemmän. Ilmoitamme lahonneista rakenteista ja muista ongelmista aina erikseen asiakkaalle. 

Kattoremontissa täytyy ottaa huomioon monia yksityiskohtia. Piipuille ja ilmanvaihtoventtiileille täytyy tehdä omat läpivientinsä huolellisesti, jotta huopakatto olisi pitävä myös niiden kohdalla. Myös katon koko vaikuttaa kattoremonttiin ja sen kestoon.

Näin huopakattoremontti etenee:

 • Teemme tarkastuskäynnin
 • Annamme tarjouksen huopakattoremontista
 • Sovimme aloituspäivästä ja työn kestosta
 • Aloitamme työt sopimuksen mukaan
 • Luovutamme työn asiakkaalle

Huopakattoremontti on käsityötä, joka edellyttää tarkkuutta ja hyvää materiaalien tuntemusta. J. Mehtälän avualias ja luotettava henkilökunta auttaa, kun kattoremontti Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Riihimäellä, Hyvinkäällä ja Nurmijärvellä on ajankohtainen. Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan, missä kunnossa kattosi on! 

Kattoremontti on taitolaji, jossa täytyy huomioida monta asiaa samaan aikaan. Laadukkaan kattoremontin Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa suorittaa J.Mehtälä.

Bitumikermikaton uusimisen hinta 

Bitumikermikaton uusimisen hinta riippuu siitä, miten iso työkohde on. Kattoremontin hintaan vaikuttaa myös se, miten paljon vanhaa kattoa joudutaan purkamaan. Vanhoissa katoissa saattaa olla lahoavia rakenteita, jotka kannattaa uusia. Uusittavat rakenteet voivat nostaa remontin hintaa, mutta niiden vaihtaminen kannattaa aina, koska uudet ja kestävät rakenteet tekevät katosta paremman kaikilta ominaisuuksilta. Kattoremontti Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa kannattaakin jättää ammattilaisen hoidettavaksi, niin lopputulos on rakenteellisesti kestävä ja toimiva.

J.Mehtälä kertoo asiakkaalle aina mahdollisista lisätöistä, jotta kattoremontin lopullisen hinnan kanssa ei tulisi yllätyksiä. Läpinäkyvyys ja selkeys on meille tärkeää, koska on myös meidän etumme pysyä jatkossakin luotettavana alan toimijana. Me huolehdimme, että yllätyksiä ei tule. 

Millä alueilla teemme kattoremontteja?

J.Mehtälä palvelee asiakkaitaan, kun he tarvitsevat kattoremontin Helsingissä, Vantaalla tai Espoossa. Toimimme kuitenkin laajasti koko Uudenmaan alueella, esimerkiksi Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Nurmijärvellä. Pystyt siis tilaamaan meiltä laadukkaan kattoremontin missä tahansa Uudellamaalla, koska toimialueemme on laaja.

Teemme kattoremontin:

 • Helsingissä
 • Vantaalla
 • Espoossa
 • Hyvinkäällä
 • Riihimäellä
 • Nurmijärvellä
 • Muualla Uudellamaalla
Ole siis yhteydessä meihin, kun tarvitset huopakattojen osaavaa ammattilaista Uudellamaalla! Kattoremontti Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa onnistuu meiltä laadukkaasti moniin erilaisiin kohteisiin. J.Mehtälällä on laaja sekä kattava kokemus kaiken näköisistä ja ikäisistä katoista. Emme tarjoa ainoastaan erinomaista työjälkeä, vaan kattavan asiakaskokemuksen. Selkeä viestintä ja asiakkaan toiveiden huomioon ottaminen kulkevat käsi kädessä laadukkaan huopakattoremontin kanssa.


Huopakattoremontin hyödyt

Huopakatto on yksi yleisimmistä kattoratkaisuista Suomessa, erityisesti kerros-, rivi- ja omakotitaloissa. Huopakattoremontti tuo mukanaan useita etuja, jotka parantavat asumismukavuutta, talon ulkonäköä ja kestävyyttä. Kattoremontin hyödyt ovat moninaiset.

 • Vuotamisen estäminen: Vuotava katto voi aiheuttaa suuria vahinkoja rakenteille ja sisätiloille. Huopakattoremontti tai perusteellinen korjaus varmistaa, että katto on jälleen tiivis ja suojelee taloa säältä. Huopakattojen tiivistys ja vedenpoisto ovat erityisen tärkeitä kylmissä ja sateisissa olosuhteissa, jotta vältetään kosteusvaurioiden riski.

 • Energiatehokkuuden parantaminen: Vanha ja huonokuntoinen katto voi päästää lämpöä karkuun, mikä nostaa lämmityskustannuksia. Uusi huopakatto, jossa on parannettu lämmöneristys, auttaa pitämään talon lämpimänä talvella ja viileänä kesällä, säästäen näin energiaa ja rahaa.

 • Esteettisyyden lisääminen: Katto on suuri ja näkyvä osa kotia. Huopakaton uusiminen tai korjaus voi merkittävästi parantaa talon ulkonäköä ja siten nostaa kiinteistön arvoa. Nykyaikaiset huopakatot ovat saatavilla eri tyyleissä, joten voit valita ulkonäön, joka sopii parhaiten kotisi arkkitehtuuriin ja ympäristöön.

 • Kestävyys ja vähäinen huollon tarve: Hyvälaatuinen huopakatto kestää useita vuosikymmeniä. Lisäksi huopakatot ovat suhteellisen helppoja ylläpitää. Kevyt vuotuinen tarkastus ja puhdistus riittävät yleensä pitämään katon hyvässä kunnossa. Verrattuna muihin kattomateriaaleihin, huopakatto voi olla kustannustehokas valinta pitkällä aikavälillä.

 • Melun vähentäminen: Huopakatto tarjoaa hyvän äänieristyksen, mikä vähentää ulkoisten äänien, kuten liikenteen tai sateen, kuulumista sisätiloihin. Tämä on erityisen tärkeää, jos asut meluisalla alueella tai arvostat rauhallista asumisympäristöä.

Kun huopakattoremontti on harkinnassa, on tärkeää valita ammattilainen, joka on erikoistunut huopakattoihin. Oikein toteutettu remontti takaa parhaat mahdolliset tulokset ja pitkäikäisen, toimivan katon. Huopakaton uusiminen tai kunnostaminen on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti asumismukavuuden ja kiinteistön arvon muodossa. Kattoremontti Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella onnistuu J.Mehtälältä, joka on pitkän linjan ammattilainen!

Kattoremontti Helsinki, Vantaa, Espoo – Pyydä tarjous

J.Mehtälän alaa on kattoremontti Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Toteutamme remontin huolella sekä ammattitaidolla. Meillä on yli 20 vuoden kokemus bitumikermikattojen remontoinnista, asennuksesta ja huoltotöistä. Teemme myös sokkelin vedeneristyksiä bitumikermillä.

Bitumikermin käsittely sekä asennus vaatii aina ammattitaitoisen toimijan kädenjälkeä. Bitumikaton remontointi vaatii tietoa materiaaleista, myös vankka osaaminen on työn keskipisteessä. Oikein remontoitu bitumikatto kestää pitkään, siksi hyvä työjälki on meille kunnia-asia. Käytämme työssämme Nordic Waterproofing Oy:n kumibitumikermejä, jotka olemme todenneet kestäviksi ja laadukkaiksi. 

Teemme kattoremontin Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Hyvinkäällä, Nurmijärvellä, Riihimäellä ja muualla Uudenmaan maakunnassa. Huopakattoremontti onnistuu meiltä mutkattomasti, sillä tarjoamme asiakkaillemme kattavaa palvelua. Tapaat tekijät heti työn suunnitteluvaiheessa, joten tiimi pysyy samana koko projektin ajan. Meihin voi ottaa yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai lomakkeella.

Ota yhteyttä, niin annamme tarjouksen huopakattoremontista. Meiltä sujuva ja vaivaton kattoremontti Helsingin, Vantaan ja Espoon alueilla!