Sokkelin vedeneristys laadukkaasti ja ammattitaidolla 

Sokkelin vedeneristys onnistuu luotettavasti bitumikermillä. Kyseessä on pitävä tapa toteuttaa perusmuurin vedeneristys, sillä bitumikermi estää veden pääsyn perusmuuriin. Bitumikermiä asennetaan yksi, tai kohteen vaativuudesta riippuen useampi, kerros sokkelin pintaan, joten se muodostaa todella pitävän suojan kosteutta vastaan. 

Teemme sokkelin vedeneristyksen laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Uudenmaan alueella. J. Mehtälällä on yli 20 vuoden kokemus erilaisista bitumitöistä, kuten bitumikermikaton asennuksesta ja korjaamisesta. Perusmuurin vedeneristys hoituu meillä ainoastaan laadukkaiden bitumikermivalmistajien tuotteilla. Ole yhteydessä J.Mehtälään, kun haluat laadukasta ja asiantuntevaa palvelua. 

Kysy tarjous sokkelin vedeneristyksestä 

Miten perusmuurin vedeneristys tehdään? 

Perusmuurin vedeneristys toteutetaan bitumikermillä. Bitumikermi on todella pitävä keino sokkelin vedeneristykseen, sillä oikein asennettuna kermi muodostaa sokkelin pintaan yhtenäisen kerroksen. 

Jotta sokkelin vedeneristys olisi pitävä, täytyy työ hoitaa huolella ammattilaisen toimesta. Ensin sokkelin pinta hiotaan, jotta bitumikermi tarttuisi perusmuuriin hyvin. Pintakäsittelyn jälkeen sokkeliin asennetaan bitumikermi. 

Tällä tavalla voidaan varmistua siitä, että vesieristys pitää veden poissa perusmuurista. Sileä sokkelin pinta ja laadukkaasti asennettu bitumikermi ovat erinomainen yhdistelmä.

Milloin sokkelin vedeneristys tehdään bitumikermillä? 

Sokkelin vedeneristys tehdään bitumikermillä, jos se on valittu arkkitehdin toimesta parhaaksi eristystavaksi. Toinen vaihtoehto perusmuurin vedeneristykseen on patomuovi, joka ohjaa veden pois sokkelista. Joissakin tapauksissa voidaan käyttää sekä bitumikermiä että patomuovia. Paras tapa perusmuurin vedeneristykseen on siis se, joka on valittu rakennuksen suunnitteluvaiheessa. Joissain tapauksissa saneerauksen yhteydessä patomuovi voidaan kuitenkin vaihtaa bitumikermiin, jos se on todettu tarpeelliseksi toimenpiteeksi sokkelin vedeneristyksen parantamiseksi.

Bitumikermi suojaa sokkelia myös jatkuvalta vedelle altistumiselta. Vettä voi päätyä kosketuksiin perusmuurin kanssa paljonkin, mutta bitumikermi kestää sen. Jos tarvitset bitumikermiä sokkeliin, J. Mehtälä auttaa sinua mielellään kermin asentamisessa. Voit olla yhteydessä meihin, niin autamme sinua parhaamme mukaan perusmuurin vedeneristyksessä.

Ota yhteyttä sokkelin vedeneristyksestä 

 

Laadukas sokkelin vedeneristys Uudellamaalla 

Mehtälä hoitaa laadukkaat sokkelin vedeneristykset bitumikermillä. Meillä on kattava kokemus alalta, joten tiedämme miten perusmuurin vedeneristyksessä päästään laadukkaaseen lopputulokseen. Bitumikermin asennus vaatii aina hyvää kädentaitoa ja materiaalien tuntemusta. Meiltä onnistuu myös bitumikermikattojen asennus, korjaus ja remontointi. Pystymme siis auttamaan kaikessa bitumikermiin liittyvässä.

Voit kysyä apua meiltä, kun tarvitset asiantuntevaa palvelua sokkelin vedeneristykseen liittyen. Meihin voi ottaa yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai nettisivujemme lomakkeella. Autamme mielellämme kaikessa perusmuurin vedeneristykseen liittyvässä, joten kysy asiaasi rohkeasti meiltä!

Kysy lisää perusmuurin vedeneristyksestä